Over mij

Esther Duineveld-Beentjes rouwbegeleiderMijn naam is Esther Duineveld-Beentjes, getrouwd met Ray, moeder van Tim, Mara, Kiki* en Lieke.

Sinds 1997 ben ik werkzaam in het basisonderwijs en heb ik inmiddels ervaring in de groepen 1 t/m 8. Werken met kinderen is dynamisch, verrijkend en geeft voldoening. 

‘while we try to teach our children all about life. Our children teach us what life is all about’ 

Vanaf 2012 ben ik mezelf gaan specialiseren in rouw & verlies bij kinderen en volwassenen. Door mijn eigen verlieservaringen wilde ik graag leren omgaan met verliessituaties van kinderen en later ook volwassenen. 

‘ if tears could build a stairway en memories a lane, I’d walk right up to heaven and bring you home again.’

Ik zou mezelf willen omschrijven als iemand die geduldig is, integer en een groot inlevingsvermogen heeft. Ik heb een groot opmerkelijk vermogen, waardoor ik snel veranderingen of bijzonderheden opmerk. Mijn missie is om een ieder de ruimte te geven het verlies te mogen uiten op zijn eigen manier. Aansporen en aansluiten waar nodig en loslaten wanneer diegene zijn eigen weg weer volgt. 

In 2017 heb ik mijn opleiding tot rouwbegeleider met succes afgerond en ben ik mijn eigen praktijk Houvast Bij Verlies begonnen.

Daarnaast ben in de gelukkige positie om te mogen werken met kinderen en jongeren voor Stichting Zilveren Maan. Deze stichting biedt kinderen en jongeren begeleiding bij verlies in lotgenoten contact. 

In 2018 geregistreerd bij de SKJ.